De camera’s die wij verkopen zijn zo ontworpen zodat u ze zelf gemakkelijk kunt installeren. Wilt u  het installeren toch liever overlaten aan een expert? Dan kunnen wij dit voor u regelen. Onze installateurs kennen de systemen en gaan pas weg zodra u tevreden bent. Bij aanschaf doorloopt u de volgende stappen:

Advies

Wij helpen u graag bij het vinden van een camera systeem wat bij u past! Of het nou gaat om een woning, winkelpand of terrein. Neem contact met ons op via e-mail of per telefoon: 06-23752512.

Aanschaf van systeem

Nadat u advies van ons heeft gekregen kunt u het systeem bestellen in onze webshop. Op dit moment betaald u alleen voor de fysieke producten. Deskundig advies en eventuele ondersteuning op afstand horen gewoon bij het systeem.

Installatie op locatie

Als u de camera’s niet zelf gaat aansluiten, dan plannen we een afspraak in met onze installateur. De installateur komt langs op locatie en sluit het camerasysteem voor u aan. Er zal gewerkt worden met een uurtarief. Uiteraard is het ook mogelijk een vaste prijsopgaaf voor u maken.

 

Wilt u meer weten over onze installatieservice of heeft u een vraag over welk systeem het beste bij u past? Mail of bel ons dan op 06-23752512.